Erhvervsudlejning

GreveParken

                         Anno 1923
GreveParken - Erhvervslejemål


GreveParken råder over et mix af varierende størrelser. Med nærmeste naboer som AAU, NOVI, Universitets Hospitalet samt motorvejen er GreveParkens erhvervslejemål placeret centralt i midten af nordjyllands vækstcenter nu og i mange år frem. Alle lejemål har sikkerhedsniveau 5, videoovervåget, højhastighedsfiber fra HEF, energimærkede, viserværtservice 24/7.


Bygningerne i Greveparken er alle opført i perioden 2006-08. Alle bygninger er lave i "omvendt" bindværksstil, som passer ind i landsbymiljøet i Sdr. Trandrs. Vi ligger vægt på der altid er ryddelig og pænt omkring bygningerne. Der stilles et aflukket område til rådignhed til paller etc. 


Hele området omkring bygningerne i Greveparken er omgivet af dejlig grønne områder med både græsanlæg, punkttræer, løvbeplantning samt nåletræer. Så er er rig lejlighed til at følge årets gang.


Ønsker man at få en orientering i tilfælde af ledige lejemål eller ønsker at høre om fremtidige muligheder for lejemål kan man sende en mail til: greveparken@greveparken.dk


Virksomheder i Greveparken:


Weltklasse - se mere


Gistrup Film - se mere


Renovo - se mere


Classic Center - se mere


Liquid Solutions - se mere

 


Greveparken  Sønder Tranders Bygade 6  9260 Gistrup  CVR 21375535 Kontakt : +45 22132292  email:  greveparken@greveparken.dk

Copyright © All Rights Reserved